Heti hat nap: 25.-26. nap

szeptember 30, 2016

Tegnap újra a sztori elejéhez nyúltam vissza, mert hát ha azt mondja valaki, hogy ideje lenne tovább feltölteni a történetet, akkor bizony nincs mese, ideje tovább feltölteni a történetet... Nem, még nem sikerült, ne keressétek.

Ma is folytattam kicsit az első rész javítását, és igazából tök jó érzés, hogy úgy érzem, egészen összeáll ez a sztori. A világ minden mocskát beleírtam. Na jó, azért azt messze nem, de... Kellőképpen "mélypontot keresős" kis történet lesz. És azt hiszem Dorián meg is találja a végén.

Ja és igen, egy tökéletes dal az első részhez:
(Aww, és Andy... Ez a vigyor, meg a rúzs, meg a smink, meg úgy az egész egyben! Aaaannnyira milliószor jobban néz ki, mint amit most Andy Blackként bájgúnárkodik. Most komolyan, ez...Hát hol van a fenti kliphez képest? Persze, hogy Andy szép, de ah, az emo-korszak volt az igazi!)

Amúgy meg mi az már, hogy unottan nézem ezt a Ribcage klipet, és akkor egyszer csak így WTF AZ OTT EGY MCR LOGO??? És visszatekerem, és tényleg. xD Kemény egy másodpercig se látszik... Ez azért már para, hogy ennyire rááll az agyam. 1:31, ott van ám!



You Might Also Like

0 megjegyzés

Népszerű bejegyzések

Rendszeres olvasók